Rabu, 22 Februari 2012

Perempuan cantik VS Perempuan tak cantik.??


1)
Kalau perempuan cantik
pendiam
- lelaki akan kata: wow.!!ciri-2 isteri idaman...

Kalau perempuan tak cantik pendiam
- lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer...

2)
Kalau perempuan cantik berbuat jahat
-lelaki akan kata: mst ada krisis nih...kesiannyer...
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
-lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm @#$%^..!!

3)Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan
-lelaki akan kata: wow.! heroin sejati...
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
-lelaki akan kata: hmm...taktik nak ngorat la tu...

4)Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
-lelaki akan kata: ok la...bagai pinang di belah dua...
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
-lelaki akan kata: kesian...mesti dah kena bomoh lelaki tu...

5)Kalau perempuan cantik di tinggal kekasih
-lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik di tinggal kekasih
-lelaki akan kata: patut pon kena reject..

6)Kalau perempuan cantik bawa BMW
-lelaki akan kata: entah dato' mana bela ni...
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
-lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni

7)Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki
-lelaki akan kata: wah...caringnyer...

Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
-lelaki akan kata: eleh,gedik la tu...

8)
Kalau perempuan cantik bersedih hati
-lelaki akan kata: don't worry,i will make u happy forever...
Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
-lelaki akan kata: sikit-2 nangis.!! gembeng tol..ngade2 la...

9)Kalau perempuan cantik main-2 misscall
-lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu...
Kalau perempuan tak cantik main-2 misscall
-lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak.!!


10)Kalau perempuan cantik hantar email hari-2
-lelaki akan kata: sukenyer...!!
Kalau perempuan tak cantik hantar email hari-2
-lelaki akan kata: asyik2 email dia...boring.!

betul ke.?
Lu pikirlah sendiri.. :D


# peace no war..

3 ulasan:

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.